• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

Gert & Elke

Client

Gert en Elke Verellen

Category

Year

2021
Met de nadruk op communicatie en kwaliteit wordt er zo veel mogelijk stress en zorgen van de bakker weggenomen, zodat die op de meest ontspannen manier zijn bakkerij verwezenlijkt kan zien.
Onze inbreng zal ertoe leiden dat uw zaak een meerwaarde krijgt en dat de tijd tot een minimum worden beperkt.

THE challenge

WAT WE GEDAAN HEBBEN?

Talk about the project itself

Ons belangrijkste doel als digitaal agentschap is om bedrijven te helpen groeien door middel van strategie en technologie. In het geval van Gert en Elke was hun belangrijkste doel het direct aanbieden van webshop gekoppeld aan een ERP systeem van DeskDrive.com.

We wisten dat we een bezoekersreis moesten bedenken die uitnodigend, zelfverklarend en tegelijkertijd krachtig was, zodat de potentiële kopers in een beperkte hoeveelheid tijd iets lekkers ervaren. Al snel kwam het idee naar voren om een interactieve verkoopruimte te bouwen waar interactie mogelijk was met het project en waar men meer te weten kon komen over het project, wat het perfecte uitgangspunt zou zijn. Dit hele systeem is gekoppeld met het de ERP software van DeskDrive.com.

Immersive content

Setup

Wij kochten alle hardware en software die nodig was om een interactieve top webshop te creëren die zou worden verbonden met een ander groter scherm om gebruikers onder te dompelen in de ervaring. De taak hier was de gebruikers te informeren over de ontwikkeling als geheel en hen tegelijkertijd een instrument te bieden waarmee ze de beschikbare diensten konden filteren en selecteren. Waar andere stoppen zoals bakkers online, gaat Diginomad een hele stap verder. Hoe? Als 1 product niet beschikbaar is kon de gehele bestelling online niet doorgaan. Bij Diginomad en DeskDrive zijn wij een grote stap verder gegaan in dit flow proces en nu haken er geen klanten meer af, maar zijn er meer bestellingen online.

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?