Referral Programma van Diginomad: Win-Win voor U en Uw Netwerk

Bij Diginomad waarderen we onze klanten en hun netwerken enorm. Daarom introduceren we ons exclusieve Referral Programma, een perfecte kans voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten om te profiteren van onze diensten. Als u tevreden bent over ons werk, waarom dan niet het woord verspreiden en tegelijkertijd beloningen verdienen?

 

Hoe Werkt het?

Ons Referral Programma is eenvoudig en transparant. Het is ontworpen om zowel onze bestaande klanten als de nieuwe klanten die zij aanbrengen te belonen.

 

Voordelen voor Bestaande Klanten

  • Beloning voor Elke Succesvolle Verwijzing: Voor elke nieuwe klant die u aanbrengt, ontvangt u een korting van €100 op uw volgende jaarlijkse abonnementsvernieuwing.
  • Geen Limiet op Aantal Verwijzingen: Hoe meer succesvolle verwijzingen u maakt, hoe meer u bespaart. Als u bijvoorbeeld 5 nieuwe klanten aanbrengt, krijgt u €500 korting op uw volgende abonnementsvernieuwing.

 

Voordelen voor Nieuwe Klanten

  • Welkomstkorting: Nieuwe klanten die via een verwijzing komen, ontvangen direct een korting van €100 op hun eerste jaarabonnement.

 

Hoe Deel te Nemen

  1. Deel uw Unieke Referral Code “START2024: Als bestaande klant ontvangt u een unieke referral code. Deel deze code met uw netwerk.
  2. Uw Verwijzingen Melden Zich Aan: Nieuwe klanten gebruiken uw code bij het aanmelden voor onze diensten.
  3. Verzilver Uw Beloningen: Zodra een nieuwe klant zich met succes heeft aangemeld en hun eerste factuur heeft betaald, wordt uw korting toegepast op uw volgende abonnementsvernieuwing.

 

Voorwaarden

  • De korting voor bestaande klanten is alleen geldig bij de vernieuwing van jaarabonnementen.
  • De welkomstkorting voor nieuwe klanten is alleen geldig op het eerste jaarabonnement.
  • De referral korting kan niet worden omgezet in contanten of gecombineerd met andere aanbiedingen.

 

Begin Vandaag Nog met Delen en Besparen

Uw tevredenheid en aanbevelingen zijn ons meest waardevolle bezit. Met ons Referral Programma hopen we een gemeenschap van tevreden klanten te bouwen die profiteren van onze kwaliteitsdiensten. Begin vandaag nog met het delen van uw ervaringen en profiteer van de voordelen!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons Referral Programma? Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe u kunt beginnen met besparen en delen met Diginomad.

Smart Solutions

Wij bouwen websites & webshops voor iedereen!

In de hedendaagse digitale wereld is een eigen website een essentieel hulpmiddel geworden voor bedrijven in alle sectoren. Of het nu gaat om de detailhandel, de gezondheidszorg, de dienstverlening of de creatieve industrieën, een website biedt een krachtig platform om te communiceren, te inspireren en te verbinden met klanten. Het is de toegangspoort tot een wereldwijd publiek, een etalage die 24/7 open is, en een fundament voor geloofwaardigheid en vertrouwen in een steeds meer online gedreven samenleving.

Bij Diginomad geloven we sterk in transparantie en uw volledige eigendomsrechten. In tegenstelling tot sommige andere aanbieders behoudt u bij ons te allen tijde de volledige eigendom van uw website of webshop. We streven ernaar om u een platform te bieden waarop u controle hebt, van ontwerp tot inhoud. Uw online aanwezigheid is uw bezit, en bij Diginomad ondersteunen we dat met toewijding en respect voor uw eigendomsrechten.

Websites voor bouw & Industrie

Aannemers

Schilders

Loodgieters

Elektriciens

Websites voor dienstverlening

Advocatenkantoren

Adviesbureaus

Schoonmaakdiensten

Transportbedrijven

Websites voor gezondheidszorg

Artsen & klinieken

Psychologen

Wellnesscentra

Kappers

Websites voor Technologie en IT

Softwareontwikkelaars

Netwerkbeheerders

Data-analysten

Computer diensten

Websites voor mode & kleding

Kledingwinkels

Schoenwinkels

Accessoirewinkels

Sportwinkels

Websites voor elektronica & gadgets

Computerwinkels

Smartphone en Gadgetswinkels

Elektronicawinkels

Games- en entertainmentwinkels

Bij Diginomad begrijpen we de unieke uitdagingen van uw bedrijf en bieden we gepersonaliseerde digitale oplossingen die uw online aanwezigheid versterken en uw bedrijf laten groeien.

Vergelijk Diginomad

}

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

p

Zaterdag - Zondag

Enkel support

Booking Systeem

In een wereld waar tijd gelijk staat aan geld, is efficiëntie van cruciaal belang voor elk bedrijf. Of u nu een hotel runt, een psychologiepraktijk heeft of een ander soort servicebedrijf leidt, een betrouwbaar booking systeem kan het verschil maken. In dit artikel verkennen we de voordelen en toepassingen van een geavanceerd booking systeem dat ontworpen is om aan de diverse behoeften van verschillende bedrijfstakken te voldoen.

 

© 2024 Diginomad | Design by Diginomad | Alle rechten voorbehouden

× Chat Available from 10:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday