Selecteer een pagina

Bali

Project Overview

lalidjiwobanjar.com

Lalidjiwobanjar een stukje ongerepte natuur in de jungle van Bali. Dit typisch Balinees huis staat te koop voor mensen die van rust en natuur houden. Alle voorzieningen zijn aanwezig.

We kozen voor een zeer mooi en modern ontwerp dat hypergefocust was op het tonen van natuur en video beelden. Uiteindelijk dient de website als een uitstekende manier om al het geweldige werk van Lalidjiwobanjar te laten zien! Heb je interesse in deze Balinese droom. Contacteer ons vrijblijvend.

Colors & Typography

 • “Poppins” a b c d e f g
 • “Open Sans” a b c d e f g
macbook-front

SamenLezenNT2

Project Overview

SamenLezenNT2

SamenLezenNT2 is een website die informatief overkomt, duidelijk gestructureerd is een ergonomisch voor de lezer.

Teksten
Op zoek naar mooie teksten om te samenlezen met anderstaligen?
In onze databank vind je ruime inspiratie, voor verschillende niveaus.

Begeleiders zoeken mooie teksten om te gebruiken in samenleesgroepen met volwassenen of met jongeren die Nederlands leren. Die teksten zijn er, alleen zijn ze soms moeilijk te vinden. Daarom bundelen we in deze databank kortverhalen, verhaalfragmenten en gedichten…

Onze kwaliteit:

 • netjes ingetikt
 • meteen bruikbaar
 • voorzien van tips (vragen, ervaringen in eerdere samenleesgroepen…)
 • en al in meerdere groepen gebruikt!

Colors & Typography

 • “Open Sans” a b c d e f g
macbook-front

Ottocare

Project Overview

Ottocare

Ottocare voor professionele reiniging van uw auto. Wij komen met onze volledig uitgeruste bedrijfswagen naar u toe om de klus te klaren!

Wilt u ook dat uw auto er weer als nieuw uitziet? U durft uw prachtige wagen niet door de wasstraat te halen omdat u (terecht) bang bent op beschadigingen? Ottocare zorgt ervoor dat uw auto er niet alleen van buiten super schoon uit komt te zien, maar ook van binnen weer als nieuw aanvoelt en ruikt!

Laat uw auto of wagenpark aan ons over, dan u kunt erop vertrouwen dat uw auto er van binnen én van buiten weer perfect uitziet en heerlijk fris ruikt!

Hier kiezen we voor een modern thema dat garant staat voor veel bezoekers door rechte en scherpe lijnen te gebruiken. Een sportieve look & feel voor de echte wagen fanaten onder ons.

Colors & Typography

 • “Open Sans” a b c d e f g
 • “Kanit 700” a b c d e f g
macbook-front

123 KLAAR

Project Overview

123 KLAAR

Iedere dag een lekkere maaltijd koken? Heel eenvoudig.
Bestel je foodbox bij 123KLAAR en
tover in 15 minuten voorbereidingstijd een heerlijke maaltijd op tafel.

Voor dit lekkere project kozen we voor mooie kleuren met een moderne look. 123KLAAR is een webshop gekoppeld aan het ERP systeem van DeskDrive.com 

Een combinatie van effeciënt werken. Bestellingen komen automatisch binnnen en zijn in een mum van tijd verzonden naar leveranciers. Ook voor bakkers en slagers is dit mogelijk.

Colors & Typography

 • “Monserat” a b c d e f
macbook-front

Vonitec

Project Overview

Vonitec

Vonitec sterk in staal
Wij zijn een jong en dynamische bedrijf met een passie voor staal en techniek. Een bedrijf dat zich
specialiseert in het ontwerpen en vervaardigen van producten in staal.

Opvallende geel zodat bepaalde vlakken sneller opvallen. We kozen hiervoor Hex waarde #FFB400. Duidelijk is zeker het contact formulier onderaan de website. Hierdoor is de conversie hoger en krijgt de zaakvoerder meer aanvragen binnen. 

Colors & Typography

 • “Rubik” a b c d e f
 • “Open Sans” a b c d e f
 • “ARIMO” a b c d e f
macbook-front

Nanagement

Project Overview

Nanagement

Ander en beter dus… Dat beseft ervaren zakenvrouw Nana Bo maar al te goed. Geïnspireerd door de RET-theorie van de bekende Amerikaanse psycholoog Albert Ellis, ontwikkelde zij haar eigen RES-model. RES staat voor Rationeel Eensgezind Schakelen en beoogt meer verbinding, collectieve samenwerking en menselijke dynamiek binnen de bedrijfsmuren.

Nanagement is een LMS website met online trainingen en opleidingen. Een LMS website is gekoppeld met een betalingsprovider zoals Mollie. Klanten kunnen inloggen omzo hun online cursussen te raadplegen.

Colors & Typography

 • “Avenir” a b c d e f
macbook-front

Join Today

HULP NODIG?

Stel jouw vraag in een support ticket, ons team staat voor je klaar.

VOLG ONS

CONTACT

e-mail: digi1@dinomad.be