• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

ONDERHOUD & DEVELOPMENT

11/10/2022
share:

Het is van levensbelang dat jouw website of online webwinkel altijd en overal goed blijft functioneren.

Niemand wil 3 minuten wachten tot een bepaalde pagina geladen is. En het is helemaal een afknapper als je je bestelling niet kunt plaatsen of de online betalingsprocedure te ingewikkeld in elkaar zitten. Met één klik op de knop zit je bij de concurrent. 

Net zoals in een fysieke winkel of in een fabriekspand heeft ook een website regelmatig een schoonmaak- en onderhoudsbeurt nodig. Wil jij winst maken met jouw webwinkel of internetshop? Dan dien je rekening te houden met regelmatige vernieuwingen, veranderingen en verbeteringen. 

Doen de knoppen naar het contactformulier het, kan de klant online een bestelling plaatsen, veilig online betalen? Hoe zorg je ervoor dat de website niet gehacked wordt, of vastslaat? Wordt er regelmatig een back-up van mijn website gemaakt? Wat gebeurt er met deze functionaliteiten na een systeemupdate? 

Wie gaat dat allemaal in de gaten houden? 

Daar hebben wij absoluut de juiste nomads voor! Wij willen websites maken bij wie mensen blijven ‘hangen’. Een website die met een sterretje gemarkeerd wordt en bij je klanten direct in de favorietenbalk terecht komt. Wij meten ons succes aan dat van uw bedrijf. Gaan uw cijfers omhoog? Dan hebben wij ons werk goed gedaan!   

Onze digi-developers en nomadische ondersteuning zorgen ervoor dat jouw website overal en altijd optimaal functioneert. Is er een probleem met de website? Een vastloper in het menu op de mobiele webwsite? De Digi Nomads staan 24 uur per dag voor je klaar! 

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Antwerp, Belgium
+32 472 130 174
hello@diginomad.be

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?