Contacten

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

  Laten we praten

  Neem contact op!

  We werken op afstand, digitaal om de hoek. Welk gereedschap je ook verkiest, WhatsappFacebook BoodschapperSkypenZoomtelefoon enz. We zijn hier om te luisteren. We zijn toegewijd om de klus te klaren, bijna 24/7. Moet u ons op locatie hebben om te fotograferen of video's te maken? We zullen alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om elk risico te verkleinen.

  Langestraat 95, Zandhoven

  +324 72 130 174

  hallo@diginomad.be

  FAQ

  Heeft u een vraag?

  Als je vragen hebt, lees dan hier de 3 meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op via e-mail. Stuur een email naar hallo@diginomad.be

  De kosten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Afhankelijk van welke opties en functies er ingebouwd zijn, kan de prijs lager of hoger uitvallen.

  Er wordt een demo van uw website gemaakt die wij aan u presenteren. Wil je het verder uitwerken, dan gaan we over tot een aanbetaling van 50%. Als je ergens niet tevreden over bent, passen we het aan. Zodra we overgaan tot levering, wordt de laatste 50% opgehaald en wordt de lancering van uw website gepland.

  Het bouwen van een website duurt gemiddeld 2 tot 4 weken. Alles hangt af van verschillende factoren. Webshops met complexe systemen kunnen 1 tot 3 maanden duren.

  nl_BEDutch