Over ons

Video afspelen
OVER Diginomad

Unieke oplossing voor uw bedrijf

Onze op maat gemaakte zorgplannen en webplannen zijn ontwikkeld volgens uw wensen en specificaties. We zullen uitzonderlijk bieden
adviseren en samen met u een zorgplan en webontwikkelingsplan opstellen
is uniek voor uw zakelijke en ontwikkelingsdoelen.

Wij hebben het verkeer

Krijg meer verkeer op uw website

Door klant- en concurrentieanalyses te volgen, kunnen we UI en UX voor uw website of webshop produceren die maximaal verkeer naar uw bedrijf leiden voor een hoge klantconversie en aanhoudende economische groei. Door onze expertise op het gebied van sitebeheer en websitehosting heb je een divers en inhoudelijk aanbod om uit te kiezen als het gaat om het creëren en inrichten van je online platform. 

0
Tevreden klanten
0
Succesvolle projecten
0 +
Jaren ervaring
fashion-girl-with-long-hair-and-round-sunglasses-i-KJDWSLNe.png

01

SOCIAL MEDIA STARTEGIE

We staan altijd klaar om uitstekende technieken en strategieën te bieden om klantbetrokkenheid, conversie en bewustzijn voor uw bedrijf te vergroten.

02

EMAIL RECLAME

Bij Diginomad beschikken we over een verscheidenheid aan uitzonderlijke e-mailmarketingmethoden om uw klanten op de hoogte te houden van de veranderingen en ontwikkelingen die plaatsvinden in uw bedrijf.

03

Realtime gegevensanalyse

Onze website-ontwikkelaars zullen uw vestiging voorzien van real-time data-analyse met behulp van een verscheidenheid aan marketingstatistieken, zodat u kunt profiteren van deze veranderingen en de beste economische beslissingen kunt nemen.

04

Toegewijde ondersteuning

Bij Diginomad staan we altijd klaar om u toegewijde ondersteuning te bieden om uw zorgen weg te nemen en eventuele zorgen over het ontwikkelingsproces weg te nemen. 

Onze vaardigheden

We hebben een expert in ons team

Ons eliteteam van experts gespecialiseerd in sitebeheer, domeinhosting, webdesign en nog veel meer staat altijd klaar om inzicht en ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van uw website of webshop. Wij streven ernaar
het proces van het conceptualiseren van een online platform zo naadloos mogelijk maken,
en onze achtergrond in uitzonderlijke productstructurering en ontwerponderzoek zal helpen om dat te verzekeren. 

Branding
0%
Marketing
0%
Analyse
0%

Leuk, je wilt een website maken!
Maar hoe pak je zoiets aan? Wij helpen je hierbij!

Bezoek ons
nl_BEDutch