Welkom bij Diginomad

Website en webshop
adviesdiensten voor
particulieren en bedrijven

Bij Diginomad streven we ernaar om de beste klantgerichte strategieën te leveren voor 

klantbetrokkenheid en maximale bedrijfsgroei. We conceptualiseren en 

ontwikkel op maat gemaakte webplannen voor uw bedrijf voor een optimale bedrijfsvoering 

ontwikkeling en klantbetrokkenheid. 

Video afspelen
OVER Diginomad

Unieke oplossing voor uw bedrijf

Onze op maat gemaakte zorgplannen en webplannen zijn ontwikkeld volgens uw wensen en specificaties. We zullen uitzonderlijk bieden
adviseren en samen met u een zorgplan en webontwikkelingsplan opstellen
is uniek voor uw zakelijke en ontwikkelingsdoelen.

Wij hebben het verkeer

Krijg meer verkeer op uw website & webshop

Door klant- en concurrentieanalyses te volgen, kunnen we UI en UX voor uw website of webshop produceren die maximaal verkeer naar uw bedrijf leiden voor een hoge klantconversie en aanhoudende economische groei. Door onze expertise op het gebied van sitebeheer en websitehosting heb je een divers en inhoudelijk aanbod om uit te kiezen als het gaat om het creëren en inrichten van je online platform. 

0
Tevreden klanten
0
Succesvolle projecten
0 +
Jaren ervaring
Get more traffic

01

SOCIAL MEDIA STARTEGIE

We staan altijd klaar om uitstekende technieken en strategieën te bieden om klantbetrokkenheid, conversie en bewustzijn voor uw bedrijf te vergroten.

 

02

EMAIL RECLAME

Bij Diginomad beschikken we over een verscheidenheid aan uitzonderlijke e-mailmarketingmethoden om uw klanten op de hoogte te houden van de veranderingen en ontwikkelingen die plaatsvinden in uw bedrijf. 

03

Realtime gegevensanalyse

 Onze website-ontwikkelaars zullen uw vestiging voorzien van real-time data-analyse met behulp van een verscheidenheid aan marketingstatistieken, zodat u kunt profiteren van deze veranderingen en de beste economische beslissingen kunt nemen. 

04

Toegewijde ondersteuning

Bij Diginomad staan we altijd klaar om u toegewijde ondersteuning te bieden om uw zorgen weg te nemen en eventuele zorgen over het ontwikkelingsproces weg te nemen. 

Onze vaardigheden

We hebben een expert in ons team

Ons eliteteam van experts gespecialiseerd in sitebeheer, domeinhosting, webdesign en nog veel meer staat altijd klaar om inzicht en ondersteuning te bieden bij de ontwikkeling van uw website of webshop. Wij streven ernaar
het proces van het conceptualiseren van een online platform zo naadloos mogelijk maken,
en onze achtergrond in uitzonderlijke productstructurering en ontwerponderzoek zal helpen om dat te verzekeren. 

Advies & Branding
0%
Webontwikkeling & hosting
0%
Steun
0%
Onze service

Wij zijn de juiste keuze

Onze e-mailmarketingmethoden helpen ervoor te zorgen dat uw klanten voortdurend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en veranderingen die plaatsvinden in uw bedrijf en dat uw bedrijf een solide methode heeft om in contact te komen met huidige en potentiële klanten. 

We kunnen een op maat gemaakt zorgplan bieden dat helpt bij het maken van blogposts, video's en posts op sociale media op verschillende platforms om uw digitale voetafdruk en aanwezigheid op sociale media uit te breiden, waardoor uw klantenbinding en merkherkenning verder toenemen. 

We zijn ook gespecialiseerd in het gebruik van Advance Analytics om dieper inzicht te krijgen in consumentengedrag en om trends in bedrijfsgroei te evalueren. Door gebruik te maken van een reeks analytische technieken, zoals semantische analyse en datamining, om er maar een paar te noemen, zal Diginomad de beste resultaten leveren om optimaal economisch manoeuvreren voor uw bedrijf mogelijk te maken om kapitaalwinst te verzekeren. 

Linkbuilding is een attribuut en troef van het allergrootste belang voor elke online onderneming en het is een integraal onderdeel van de groei van de online aanwezigheid en het digitale bereik van een bedrijf. We zullen met u samenwerken om links van hoge kwaliteit te vinden die uw bedrijf ten goede komen op de pagina met zoekresultaten van zoekmachines om meer verkeer en klanten naar uw website te leiden. 

Door de voortdurende kritische beoordeling en beoordeling van gebruikerservaringen, zullen we productgebruiksspecificaties bieden die optimaal zijn voor uw bedrijf en relevant zijn voor economische en financiële trends. 

Wij zullen u voorzien van fantastisch advies over
elk aspect van ons proces en onze samenwerking met u. We zullen ervoor zorgen dat u wordt geïnformeerd over de details van ons bedrijf en de methodologie
achter onze unieke aanpak en hoe dat het beste zorgt voor de ontwikkeling
en economische groei van uw bedrijf.  

Onze prijs

Kies je beste abonnement

Onze plannen bieden een selectie van aantrekkelijke en voordelige voorzieningen die uw bedrijf zeker zullen verrijken terwijl u binnen uw budget blijft. 

Enterprijs

179 Euro

Per maand

Prioriteitsondersteuning voor websites met focus op SEO.

Premie

49 €

Per maand

Basis Zorgplan met updates, monitoring en back-ups.
5/5
Getuigenissen

Feedback van klanten

Getuigenissen van een breed scala aan klanten.

Blogpost

De nieuwste blog

Zorgplannen voor uw website en

Home Diensten Over ons Blog Contact X Afspraak Een nieuwe website maken in

Een nieuwe website maken in 10

Home Over ons Blog Contact X Afspraak Een nieuwe website maken in 10

Leuk, je wilt een website maken!
Maar hoe pak je zoiets aan? Wij helpen je hierbij!

Bezoek ons
nl_BEDutch