• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

STRATEGIE

11/02/2022
share:

Echt geld verdienen met je website of webwinkel

Hoe zorg je ervoor dat er ook geld verdiend wordt? Een goede strategie is onmisbaar op de weg naar succes.

Hoe je strategie er uit gaat zien hangt natuurlijk af van verschillende factoren, zoals de producten en diensten die je wilt aanbieden, je doelgroep, en de organisatie van het bedrijf. Hoe meer er is nagedacht over de te volgen strategie, des te groter is de kans op succes. 

  1.   Waar sta je nu?

Om een goede strategie te bepalen, dien je eerst precies in kaart te brengen wat je uitgangspunt is: Waar sta je nu? 

Misschien heb je ooit eens een website laten maken maar levert deze weinig tot geen positief rendement voor het bedrijf. Of ben je van plan een webwinkel te beginnen? Wat zijn op dit moment je sterke en je zwakke punten?   

  1.   Waar wil je naartoe?

Voordat je gaat (ver)bouwen aan een website of webwinkel, is het belangrijk na te denken over het doel van de website:

Wat wil jij bereiken met jouw website? Wil je meer naamsbekendheid, je nieuwste collectie showcasen, een informatieve website creëren, of misschien denk je aan het online verkopen van producten en diensten?

  1.   Hoe kom je van A naar B?

Nu je weet waar je met je bedrijf staat en voor ogen hebt waar je als bedrijf wilt zijn is het tijd om een plan van aanpak te maken. 

Hierbij dient alles aan bod te komen: de vormgeving van de website, de teksten, SEO,  beeldmateriaal, informatie moet verbetert of anders, een catalogus die bijgewerkt moet worden, een snellere laadtijd van de pagina’s, meer directe betalingsmogelijkheden op de website, makkelijker direct contact maken, meer reclame op sociale media, en zo kunnen we nog wel even doorgaan! 

Omdat je als zelfstandig ondernemer al meer dan genoeg aan je hoofd hebt, helpen wij je met de uitvoering van je stappenplan. Je kunt tenslotte niet alles zelf doen!

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Antwerp, Belgium
+32 472 130 174
hello@diginomad.be

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?