Frequently Asked Questions

Zoek je antwoorden over Divi? Hier zijn veel antwoorden terug te vinden

Wat is Divi?

Divi Builder biedt een breed scala aan modules, die de bouwstenen van uw webpagina’s vormen. Elke module heeft unieke functionaliteiten en aanpassingsopties, waardoor u volledige controle heeft over het ontwerp en de functionaliteit van uw website.

Tekst Module
 • Gebruik: Voeg tekst toe aan uw pagina’s.
 • Aanpassingsopties: Lettertype, grootte, kleur, uitlijning, en meer.

Stap 1: Toegang tot de Tekst Module

Begin met het inloggen op uw WordPress-dashboard en navigeer naar de pagina of het bericht waar u de Tekst Module wilt gebruiken. Klik op “Bewerken met Divi”. Eenmaal in de Divi Builder, kunt u een bestaande sectie kiezen of een nieuwe toevoegen. Binnen een sectie, voegt u een rij toe en kiest u de Tekst Module uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Basis Tekstbewerking

Zodra de Tekst Module is toegevoegd, verschijnt er een editor vergelijkbaar met de standaard WordPress editor. Hier kunt u uw tekst typen, plakken en vormgeven. U heeft opties voor basisopmaak zoals vet, cursief, onderstrepen, opsommingstekens, genummerde lijsten, en hyperlinks.

Stap 3: Geavanceerde Ontwerpopties

Divi’s kracht ligt in zijn aanpassingsvermogen. Klik op het tabblad “Ontwerp” binnen de module-instellingen. Hier vindt u opties voor lettertypen, lettergrootte, regelafstand, kleur, uitlijning, schaduw, en meer. Deze instellingen stellen u in staat om uw tekst visueel te onderscheiden en aan te passen aan uw merkidentiteit.

Stap 4: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Een unieke feature van Divi is de mogelijkheid om uw tekst voor verschillende apparaattypes (desktop, tablet, mobiel) aan te passen. Gebruik de responsiviteitsopties om de grootte, uitlijning, en afstand van uw tekst op verschillende schermen te wijzigen, zodat uw inhoud op elk apparaat goed oogt.

Stap 5: Interactieve Elementen

De Tekst Module kan ook worden gebruikt voor interactieve doeleinden. Overweeg het gebruik van hover-effecten om elementen te benadrukken of links te verduidelijken. Dit kan door het tabblad “Geavanceerd” te gebruiken en aangepaste CSS toe te voegen.

Stap 6: Integratie met Andere Modules

Een van de voordelen van Divi is dat de Tekst Module naadloos samenwerkt met andere modules. Combineer het bijvoorbeeld met de afbeeldingsmodule voor een tekst-naast-beeld lay-out, of gebruik het met de Call to Action-module voor effectieve marketingberichten.

Stap 7: Opslaan en Publiceren

Na het aanbrengen van uw wijzigingen, vergeet niet uw werk op te slaan. U kunt uw pagina bekijken om te zien hoe de tekst live oogt. Als u tevreden bent, publiceer uw pagina of update deze.

Conclusie

De Tekst Module van Divi is een essentieel onderdeel voor elke WordPress-gebruiker die op zoek is naar een flexibele en krachtige manier om inhoud te creëren en te presenteren. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide aanpassingsopties, biedt het een ongeëvenaarde ervaring in website-ontwerp. Of u nu een beginner of een ervaren ontwerper bent, de Tekst Module is een tool die uw creatieve potentieel kan ontgrendelen.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik mijn eigen lettertypen gebruiken in de Tekst Module?
Antwoord: Ja, Divi ondersteunt het uploaden van aangepaste lettertypen, die u vervolgens in de Tekst Module kunt gebruiken.

Vraag: Is het mogelijk om de Tekst Module voor SEO-doeleinden te optimaliseren?
Antwoord: Absoluut. Zorg ervoor dat u relevante trefwoorden gebruikt en de juiste HTML-tags (zoals H1, H2) voor titels en subtitels toepast.

Afbeelding Module
 • Gebruik: Voeg afbeeldingen toe aan uw site.
 • Aanpassingsopties: Uploaden, formaat aanpassen, randstijlen, en schaduw effecten.

Inleiding

Afbeeldingen spelen een cruciale rol in webdesign, en de Afbeeldingsmodule van Divi voor WordPress maakt het eenvoudig om deze visuele elementen stijlvol en functioneel in uw website te integreren. Dit artikel biedt een gedetailleerde uitleg over hoe u deze module optimaal kunt gebruiken.

Stap 1: Toegang tot de Afbeeldingsmodule

Om de Afbeeldingsmodule te gebruiken, moet u eerst inloggen op uw WordPress-dashboard en navigeren naar de pagina of het bericht waar u een afbeelding wilt plaatsen. Activeer de Divi Builder door te kiezen voor “Bewerken met Divi”. In de Divi Builder kunt u een nieuwe sectie en rij toevoegen of een bestaande selecteren. Klik vervolgens op het “+” teken om de Afbeeldingsmodule te kiezen uit het module-overzicht.

Stap 2: Een Afbeelding Toevoegen

In de Afbeeldingsmodule heeft u de optie om een afbeelding te uploaden of te selecteren uit de mediabibliotheek van WordPress. Zodra u een afbeelding heeft gekozen, wordt deze direct in de module geladen.

Stap 3: Afbeeldingsinstellingen Aanpassen

Na het toevoegen van uw afbeelding, kunt u diverse instellingen aanpassen:

 • Grootte en Uitsnijden: Pas de afmetingen van uw afbeelding aan of snijd deze bij voor de perfecte pasvorm.
 • Uitlijning: Kies hoe u uw afbeelding wilt uitlijnen (links, centraal, rechts).
 • Randstijlen: Voeg randen of schaduwen toe voor extra visuele impact.
 • Animatie: Selecteer animatie-effecten voor het inladen van de afbeelding.

Stap 4: Interactiviteit en Linking

De Afbeeldingsmodule stelt u ook in staat om interactiviteit toe te voegen:

 • Hyperlinks: Voeg een URL toe om uw afbeelding klikbaar te maken.
 • Overlay: Voeg een overlay toe die verschijnt bij het zweven over de afbeelding, met tekst of een icoon.
 • Lichtbox: Activeer de lichtbox-functie, zodat gebruikers op de afbeelding kunnen klikken voor een vergrootte weergave.

Stap 5: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Net als andere modules in Divi, kunt u de weergave van uw afbeelding op verschillende apparaten aanpassen. Gebruik de responsiviteitsopties om ervoor te zorgen dat uw afbeelding er op alle schermgroottes goed uitziet.

Stap 6: Geavanceerde Opties

Voor de meer ervaren gebruikers biedt Divi geavanceerde opties zoals:

 • CSS-ID en CSS-Klasse: Voeg uw eigen aangepaste CSS toe voor nog meer controle.
 • Aangepaste Marges en Opvulling: Fijnafstemming van de plaatsing en afstand van uw afbeelding.

Stap 7: Opslaan en Publiceren

Na het afstellen van uw afbeelding, vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan. Bekijk een voorvertoning van uw pagina om te controleren of alles naar wens is, en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Afbeeldingsmodule van Divi is een krachtig hulpmiddel voor het toevoegen en aanpassen van afbeeldingen op uw WordPress-site. Met de uitgebreide aanpassingsopties kunt u de visuele aantrekkingskracht van uw site verbeteren, terwijl u tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring voor uw bezoekers waarborgt.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Ondersteunt de Afbeeldingsmodule verschillende bestandsformaten?
Antwoord: Ja, u kunt de meeste gangbare bestandsformaten, zoals JPG, PNG en GIF, uploaden in de Afbeeldingsmodule.

Vraag: Hoe optimaliseer ik afbeeldingen voor snel laden?
Antwoord: Gebruik geoptimaliseerde afbeeldingen met een lagere bestandsgrootte en gebruik de ingebouwde Divi-opties voor het laden van afbeeldingen om de laadtijd te versnellen.

Met deze handleiding bent u goed op weg om effectief gebruik te maken van de Afbeeldingsmodule in Divi, waardoor uw website zowel visueel aantrekkelijk als functioneel wordt.

Knop Module
 • Gebruik: Voeg oproep-tot-actie knoppen toe.
 • Aanpassingsopties: Tekst, link, grootte, kleur, en hover-effecten.

Inleiding

De Knop Module in Divi voor WordPress is een essentieel element voor elke website. Het is niet alleen een middel voor gebruikersinteractie maar ook een krachtig instrument voor conversies. Dit artikel leidt u door de verschillende stappen en mogelijkheden van de Knop Module in Divi.

Stap 1: Toegang tot de Knop Module

Om te starten, logt u in op uw WordPress-dashboard en navigeert u naar de pagina waar u een knop wilt toevoegen. Activeer de Divi Builder door te kiezen voor “Bewerken met Divi”. Voeg in de Divi Builder een nieuwe rij toe aan een bestaande sectie, of maak een nieuwe sectie aan. Kies vervolgens de Knop Module uit de lijst van modules.

Stap 2: De Basis van Uw Knop Instellen

Zodra de Knop Module is toegevoegd, kunt u de basistekst van uw knop invoeren en de URL instellen waar de knop naar moet linken. Dit kan een interne link zijn naar een andere pagina op uw site of een externe link naar een andere website.

Stap 3: Ontwerp en Stijl van de Knop

Divi biedt uitgebreide aanpassingsopties voor het ontwerp van uw knop:

 • Tekstgrootte en Kleur: Pas de grootte en kleur van de tekst aan.
 • Achtergrondkleur: Kies een achtergrondkleur voor uw knop.
 • Randen en Hoeken: Stel de randbreedte, -stijl, en -kleur in, en rond de hoeken van uw knop af voor een moderner uiterlijk.
 • Schaduw en Animatie: Voeg schaduwen en animatie-effecten toe voor een interactieve gebruikerservaring.

Stap 4: Hover Effecten

Een belangrijk aspect van knopontwerp is het hover effect. In Divi kunt u instellen hoe de knop eruitziet wanneer een gebruiker eroverheen beweegt. Dit kan variëren van kleurveranderingen tot animatie-effecten.

Stap 5: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Net als andere Divi-modules, kunt u de knop aanpassen voor verschillende apparaatgroottes. Zorg ervoor dat uw knop op mobiele apparaten net zo goed functioneert en eruitziet als op desktops.

Stap 6: Geavanceerde Opties

Voor gebruikers die meer controle willen, biedt Divi geavanceerde opties:

 • Aangepaste Marges en Opvulling: Bepaal de exacte plaatsing van uw knop.
 • CSS-ID en CSS-Klasse: Voeg aangepaste CSS toe voor nog meer detail in uw ontwerp.

Stap 7: Opslaan en Publiceren

Na het voltooien van uw knopontwerp, vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan. Bekijk een voorvertoning van uw pagina en test de functionaliteit van de knop. Als alles naar wens is, publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Knop Module van Divi is een veelzijdige en krachtige tool die, indien correct gebruikt, uw website kan transformeren in een interactieve en conversiegerichte omgeving. Met zijn uitgebreide aanpassingsopties kunt u ervoor zorgen dat uw knoppen niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos aansluiten bij het ontwerp en de stijl van uw website.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik Google Analytics of trackingcodes toevoegen aan mijn Divi-knoppen?
Antwoord: Ja, u kunt trackingcodes toevoegen via de geavanceerde instellingen van de knop, waarmee u specifieke gebruikersinteracties kunt volgen.

Vraag: Is het mogelijk om een knop een downloadlink te laten zijn?
Antwoord: Absoluut. U kunt elke URL instellen voor uw knop, inclusief directe links naar downloadbare bestanden.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u effectief gebruikmaken van de Knop Module in Divi om uw website-ontwerp te verbeteren en uw bezoekers tot actie aan te zetten.

Blurb Module

Inleiding

De Blurb Module in Divi voor WordPress is een veelzijdige en populaire tool voor het creëren van aantrekkelijke contentblokken, die tekst en afbeeldingen of iconen combineren. Deze module is bijzonder effectief voor het uitlichten van diensten, producten, of belangrijke functies op uw website. In dit artikel leiden we u door de stappen om de Blurb Module effectief te gebruiken.

Stap 1: Toegang tot de Blurb Module

Om te beginnen, log in op uw WordPress-dashboard en ga naar de pagina waar u de Blurb Module wilt toevoegen. Activeer de Divi Builder door op “Bewerken met Divi” te klikken. Voeg een nieuwe rij toe in een sectie en selecteer vervolgens de Blurb Module uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Basisinstellingen van de Blurb

In de Blurb Module kunt u een titel en bodytekst invoeren. De titel is meestal een korte, pakkende zin, terwijl de bodytekst meer detail of uitleg biedt.

Stap 3: Afbeelding of Icoon Toevoegen

U heeft de optie om een afbeelding of een icoon toe te voegen aan uw blurb. Divi biedt een uitgebreide bibliotheek van iconen, of u kunt uw eigen afbeeldingen uploaden. Deze visuele elementen helpen om uw boodschap te versterken en maken de blurb aantrekkelijker.

Stap 4: Ontwerp en Aanpassing

Divi’s Blurb Module biedt talrijke ontwerpopties:

 • Tekstformattering: Pas de tekstgrootte, -stijl, -kleur en uitlijning aan.
 • Afbeelding/icoon-stijl: Kies uit verschillende stijlen en kleuren voor uw afbeeldingen of iconen.
 • Achtergrond en Randen: Voeg een achtergrondkleur toe of stel randstijlen in voor uw blurb.
 • Animatie: Kies uit verschillende animaties om uw blurb dynamischer te maken.

Stap 5: Interactiviteit

Een belangrijk aspect van de Blurb Module is het toevoegen van interactiviteit:

 • Link toevoegen: U kunt een link toevoegen aan de hele blurb, waardoor deze klikbaar wordt.
 • Hover effecten: Stel speciale effecten in die verschijnen als gebruikers over de blurb bewegen.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

De Blurb Module in Divi is volledig responsief. U kunt de weergave van uw blurbs op verschillende apparaatgroottes aanpassen, zodat ze er op alle schermen goed uitzien.

Stap 7: Geavanceerde Opties

Voor de meer ervaren gebruikers biedt Divi geavanceerde opties zoals aangepaste marges, opvulling en CSS voor verdere aanpassing.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan nadat u uw blurb heeft aangepast. Bekijk een voorvertoning van uw pagina en publiceer of update deze zodra u tevreden bent met hoe alles eruitziet.

Conclusie

De Blurb Module van Divi is een krachtige tool voor het toevoegen van aantrekkelijke en informatieve contentblokken aan uw WordPress-website. Met zijn veelzijdige aanpassingsopties en gebruiksgemak, kunt u effectief de aandacht van uw bezoekers trekken en uw boodschap duidelijk overbrengen.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik de Blurb Module gebruiken voor testimonials? Antwoord: Ja, de Blurb Module kan effectief worden gebruikt voor testimonials, vooral door een combinatie van tekst en klantfoto’s of iconen.

Vraag: Is het mogelijk om meerdere blurbs naast elkaar te plaatsen? Antwoord: Absoluut, u kunt meerdere blurbs in rijen en kolommen plaatsen om een georganiseerde en visueel aantrekkelijke lay-out te creëren.

Met deze handleiding kunt u de kracht van de Blurb Module in Divi benutten om uw website te verrijken en uw online aanwezigheid te verbeteren.

Slider Module

Inleiding

De Slider Module in Divi voor WordPress is een krachtige tool om visueel aantrekkelijke en interactieve sliders te creëren. Deze module is ideaal voor het weergeven van afbeeldingen, teksten, en call-to-action (CTA) knoppen, waardoor het een perfecte keuze is voor hoofdsecties van websites, productshowcases, en meer. Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding over het effectief gebruiken van de Slider Module in Divi.

Stap 1: Toegang tot de Slider Module

Log in op uw WordPress-dashboard en open de pagina waar u de slider wilt toevoegen. Activeer de Divi Builder en voeg een nieuwe module toe aan een sectie. Kies uit de lijst van beschikbare modules de ‘Slider Module’.

Stap 2: Slider Instellingen

Zodra u de Slider Module hebt toegevoegd, kunt u beginnen met het configureren van de basisinstellingen. Voeg titels, subtitels, en knoppen toe aan uw slider. U kunt ook een URL instellen voor elke slide, wat zorgt voor een naadloze navigatie-ervaring.

Stap 3: Afbeeldingen en Achtergronden Toevoegen

Elke slide in de Slider Module kan een eigen afbeelding of achtergrond hebben. Upload afbeeldingen die uw boodschap ondersteunen en de aandacht van de kijker trekken. U kunt ook kiezen voor videoachtergronden voor een meer dynamische presentatie.

Stap 4: Aanpassing van Tekst en Knoppen

Divi’s Slider Module biedt uitgebreide aanpassingsopties voor tekst en knoppen:

 • Tekst: Pas de grootte, kleur, en stijl van uw tekst aan om deze te laten opvallen.
 • Knoppen: Stel de stijl, kleur, en hover-effecten van uw CTA-knoppen in. Zorg ervoor dat ze duidelijk en aantrekkelijk zijn.

Stap 5: Animatie en Overgangen

Experimenteer met verschillende animatie- en overgangseffecten om uw sliders levendiger te maken. U kunt kiezen uit verschillende overgangsopties zoals fades, slides, en meer, om de beweging tussen slides vloeiend en aantrekkelijk te maken.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Zorg ervoor dat uw slider er goed uitziet op alle apparaten. Pas de instellingen voor mobiele apparaten aan om de beste gebruikerservaring te garanderen, inclusief leesbaarheid van tekst en zichtbaarheid van afbeeldingen.

Stap 7: Geavanceerde Instellingen

Voor de meer technisch onderlegde gebruikers biedt de Slider Module geavanceerde instellingen zoals aangepaste marges, opvulling, en de mogelijkheid om eigen CSS toe te passen.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Controleer uw slider in een voorvertoning om te verzekeren dat alles naar wens functioneert. Sla vervolgens uw werk op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Slider Module van Divi is een uitstekende manier om uw website dynamisch en interactief te maken. Met de veelzijdige aanpassingsopties kunt u indrukwekkende sliders creëren die de aandacht van uw bezoekers trekken en hen aanmoedigen tot actie over te gaan.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Hoeveel slides kan ik toevoegen aan een slider? Antwoord: Er is geen vastgesteld maximum. U kunt zoveel slides toevoegen als nodig is voor uw doel.

Vraag: Kan ik verschillende links toevoegen aan elke slide? Antwoord: Ja, elke slide kan zijn eigen unieke link hebben, wat ideaal is voor het direct navigeren naar specifieke pagina’s of producten.

Met deze richtlijnen kunt u de Slider Module van Divi effectief gebruiken om uw website te verrijken en een boeiende gebruikerservaring te bieden.

Galerij Module

Inleiding

De Galerij Module in Divi voor WordPress is een uitstekende manier om een reeks afbeeldingen op een georganiseerde en visueel aantrekkelijke manier te presenteren. Of u nu een portfolio wilt tonen, productafbeeldingen wilt uitlichten of gewoon een verzameling foto’s wilt delen, de Galerij Module biedt de flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden die u nodig heeft. Dit artikel leidt u door het proces van het opzetten en aanpassen van een galerij in Divi.

Stap 1: Starten met de Galerij Module

Navigeer naar de pagina in WordPress waar u de galerij wilt toevoegen en activeer de Divi Builder. Voeg een nieuwe rij toe aan een sectie en selecteer vervolgens de ‘Galerij Module’ uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Afbeeldingen Toevoegen aan de Galerij

In de module-instellingen kunt u afbeeldingen toevoegen aan uw galerij. U kunt kiezen uit afbeeldingen die al in uw WordPress mediabibliotheek staan of nieuwe afbeeldingen uploaden. Selecteer de afbeeldingen die u wilt weergeven en voeg ze toe aan de galerij.

Stap 3: Galerijinstellingen Configureren

De Galerij Module biedt diverse instellingen om uw galerij te configureren:

 • Lay-out: Kies uit verschillende lay-outs zoals raster, slider of volledige breedte.
 • Aantal Kolommen: Bepaal het aantal kolommen in uw galerij, wat vooral nuttig is in de rasterlay-out.
 • Afbeeldingsgrootte: Selecteer de gewenste grootte voor de afbeeldingen in de galerij.

Stap 4: Ontwerp en Stijl van de Galerij

Pas het ontwerp van uw galerij aan met Divi’s uitgebreide ontwerpopties:

 • Randen en Schaduwen: Voeg randen en schaduwen toe aan de afbeeldingen voor extra diepte.
 • Hover Effecten: Kies uit verschillende hover-effecten voor de afbeeldingen.
 • Spacering: Stel de marges en opvulling in om de ruimte tussen de afbeeldingen te beheren.

Stap 5: Interactiviteit en Lichtbox

Een belangrijk kenmerk van de Galerij Module is de lichtbox-functionaliteit:

 • Lichtbox: Activeer de lichtbox-optie, zodat gebruikers op afbeeldingen kunnen klikken voor een vergrote weergave.
 • Linken van Afbeeldingen: Voeg links toe aan afbeeldingen indien nodig, bijvoorbeeld om naar een productpagina of een blogpost te navigeren.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Zorg ervoor dat uw galerij er goed uitziet op alle apparaten. Pas de instellingen aan voor mobiele apparaten om een optimale weergave te garanderen, ongeacht het apparaat waarop de galerij wordt bekeken.

Stap 7: Geavanceerde Opties

Voor meer technisch onderlegde gebruikers biedt Divi de mogelijkheid om aangepaste CSS toe te passen, wat nog meer controle geeft over het ontwerp van de galerij.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Controleer de galerij in de voorvertoning om te verzekeren dat alles naar wens is. Sla uw wijzigingen op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Galerij Module in Divi is een fantastische tool voor het creëren van professionele en boeiende afbeeldingsgalerijen. Met zijn aanpasbare instellingen en responsieve ontwerp kan het een grote impact hebben op de visuele aantrekkelijkheid van uw website.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik de volgorde van afbeeldingen in mijn galerij wijzigen? Antwoord: Ja, u kunt de volgorde van afbeeldingen eenvoudig aanpassen in de galerij-instellingen.

Vraag: Is er een limiet aan het aantal afbeeldingen dat ik kan toevoegen? Antwoord: Hoewel er geen strikte limiet is, is het belangrijk om de laadtijden en gebruikerservaring in gedachten te houden bij het toevoegen van veel afbeeldingen.

Met deze handleiding kunt u effectief de Galerij Module van Divi gebruiken om uw website te verrijken met prachtige afbeeldingsgalerijen.

Contactformulier Module

Inleiding

Een contactformulier is een essentieel onderdeel van vrijwel elke website. Het stelt bezoekers in staat om gemakkelijk contact op te nemen met u of uw bedrijf. De Contactformulier Module van Divi voor WordPress biedt een eenvoudige, maar krachtige manier om aangepaste contactformulieren te maken en te beheren. Dit artikel leidt u door de stappen om een effectief contactformulier te maken met Divi.

Stap 1: Toegang tot de Contactformulier Module

Navigeer in uw WordPress-dashboard naar de pagina waar u het contactformulier wilt plaatsen. Activeer de Divi Builder, voeg een nieuwe rij toe in een sectie en selecteer vervolgens de ‘Contactformulier Module’ uit de lijst van modules.

Stap 2: Velden Toevoegen aan het Formulier

Binnen de Contactformulier Module kunt u verschillende soorten velden toevoegen, waaronder:

 • Standaardvelden: Zoals naam, e-mail, bericht, enz.
 • Aangepaste Velden: Voor specifieke informatie die u wilt verzamelen.
 • Verplichte Velden: Om ervoor te zorgen dat gebruikers bepaalde informatie invullen voordat ze het formulier verzenden.

Stap 3: Formulierinstellingen Configureren

In de module-instellingen kunt u diverse aspecten van uw contactformulier aanpassen, zoals:

 • E-mailinstellingen: Stel het e-mailadres in waar formulierinzendingen naartoe gestuurd moeten worden.
 • Succesbericht: Pas het bericht aan dat wordt getoond na een succesvolle inzending.
 • Redirect: Voeg een URL toe voor een redirect na het verzenden van het formulier.

Stap 4: Ontwerp en Stijl van het Formulier

Met Divi’s uitgebreide ontwerpopties kunt u het uiterlijk van uw contactformulier volledig aanpassen:

 • Veldstijlen: Pas de stijl van de velden aan, zoals achtergrondkleur, randen, en typografie.
 • Knopstijl: Stel het ontwerp van de verzendknop in, inclusief kleur, grootte en hover-effecten.
 • Lay-out en Spacering: Beheer de lay-out van uw formulier en de ruimte tussen velden.

Stap 5: Anti-Spam Maatregelen

Om te voorkomen dat uw inbox vol raakt met spam, biedt Divi verschillende anti-spam opties:

 • Captcha: Voeg een eenvoudige captcha toe aan uw formulier.
 • Honeypot: Gebruik de ingebouwde honeypot-functionaliteit van Divi voor een onopvallende spamfiltering.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Zorg ervoor dat uw contactformulier goed functioneert en er goed uitziet op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets.

Stap 7: Geavanceerde Opties

Voor gebruikers die meer technische controle willen, biedt Divi geavanceerde opties zoals aangepaste CSS en specifieke ID’s en klassen voor het formuleren van elementen.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Controleer uw contactformulier in de voorvertoning om te verzekeren dat alles naar wens functioneert. Sla uw werk op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Contactformulier Module van Divi is een efficiënte en aanpasbare tool voor het creëren van contactformulieren op uw WordPress-site. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide aanpassingsopties kunt u een contactformulier maken dat perfect past bij de stijl en behoeften van uw website.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Hoe zorg ik ervoor dat ik e-mailmeldingen ontvang van elk ingevuld formulier? Antwoord: Zorg ervoor dat u uw e-mailadres correct heeft ingevoerd in de e-mailinstellingen van het formulier en controleer uw spamfilter als u geen meldingen ontvangt.

Vraag: Kan ik formuliergegevens rechtstreeks naar een database of CRM sturen? Antwoord: Dit vereist meestal extra plugins of maatwerkintegraties. Divi zelf slaat geen formulierinzendingen op, maar stuurt deze per e-mail.

Met deze uitgebreide handleiding kunt u een aantrekkelijk en functioneel contactformulier maken met de Divi Contactformulier Module, een waardevolle toevoeging aan elke WordPress-website.

Blog Module

Inleiding

De Blog Module van Divi voor WordPress is een krachtige en flexibele tool om blogposts op een aantrekkelijke manier op uw website weer te geven. Of u nu een persoonlijke blog, een bedrijfsnieuwssectie, of een portfolio wilt presenteren, deze module biedt u alle benodigde functionaliteiten en aanpassingsopties. Dit artikel gidst u door het proces van het instellen en optimaliseren van de Blog Module in Divi.

Stap 1: Starten met de Blog Module

Om de Blog Module te gebruiken, moet u eerst inloggen op uw WordPress-dashboard en naar de gewenste pagina navigeren. Activeer de Divi Builder en voeg een nieuwe rij toe aan een sectie. Selecteer daarna de ‘Blog Module’ uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Basisconfiguratie

Binnen de module-instellingen kunt u bepalen welke blogposts u wilt weergeven. U kunt filteren op categorieën, tags, en zelfs op auteur. U heeft ook de optie om het aantal posts dat u wilt tonen in te stellen, en of u de volledige post of alleen een uittreksel wilt weergeven.

Stap 3: Lay-out en Weergaveopties

De Blog Module biedt verschillende lay-outopties:

 • Rasterlay-out: Posts worden weergegeven in een grid-stijl, wat handig is voor portfolio’s of visueel-georiënteerde blogs.
 • Volledige Breedte: Ideaal voor traditionele blogweergaven, met posts onder elkaar.
 • Slider: Een dynamische manier om uw posts te tonen in een sliderformaat.

Stap 4: Aanpassing van Ontwerp

Divi’s Blog Module biedt uitgebreide aanpassingsopties voor het ontwerp:

 • Typografie: Pas de stijl van uw posttitels, uittreksels, en metadata aan.
 • Afbeeldingen: Kies of en hoe u de uitgelichte afbeeldingen van de posts wilt weergeven.
 • Kleuren en Achtergronden: Stem de kleuren en achtergronden af op uw websiteontwerp.
 • Lees Meer Knop: Stel het ontwerp van de ‘Lees Meer’ knop in, inclusief kleuren en hover-effecten.

Stap 5: Interactiviteit en Gebruikerservaring

Verbeter de gebruikerservaring door interactieve elementen toe te voegen:

 • Paginering: Kies voor genummerde paginering of ‘Vorige/Volgende’ links.
 • Hover Effecten: Voeg hover-effecten toe aan de posttitels of uitgelichte afbeeldingen.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Pas de weergave van uw blogmodule aan voor verschillende apparaatgroottes om een optimale leesbaarheid en navigatie op mobiele apparaten te garanderen.

Stap 7: Geavanceerde Opties

Voor meer geavanceerde gebruikers biedt Divi de mogelijkheid om aangepaste CSS toe te voegen en specifieke ID’s en klassen te gebruiken voor verdere aanpassing.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Controleer de blogmodule in de voorvertoning om te verzekeren dat alles naar wens is. Sla uw werk op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Blog Module van Divi biedt een fantastische manier om uw blogcontent stijlvol en effectief te presenteren. Met zijn veelzijdige aanpassingsopties kunt u een blogweergave creëren die perfect past bij de stijl en behoeften van uw website.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik verschillende categorieën in aparte blogmodules op dezelfde pagina tonen? Antwoord: Ja, u kunt meerdere blogmodules toevoegen en elke module configureren om een specifieke categorie te tonen.

Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn blogposts SEO-vriendelijk zijn in Divi? Antwoord: Zorg voor goed geoptimaliseerde blogtitels, beschrijvingen en gebruik de juiste trefwoorden. Divi zelf beïnvloedt SEO niet direct; het is meer afhankelijk van uw content en WordPress SEO-instellingen.

Met deze handleiding kunt u de Blog Module van Divi effectief gebruiken om uw blogposts op een aantrekkelijke en functionele manier weer te geven.

Testimonial Module

Inleiding

De Testimonial Module van Divi voor WordPress is een uitstekende tool voor het weergeven van klantbeoordelingen, getuigenissen, of aanbevelingen. Deze module kan de geloofwaardigheid van uw bedrijf of dienst vergroten door positieve ervaringen van klanten uit te lichten. Dit artikel biedt een diepgaande handleiding over hoe u de Testimonial Module effectief kunt gebruiken in Divi.

Stap 1: De Testimonial Module Implementeren

Begin met het inloggen op uw WordPress-dashboard en ga naar de pagina waar u de Testimonial Module wilt plaatsen. Activeer de Divi Builder en voeg een nieuwe module toe aan de gewenste sectie. Kies de ‘Testimonial Module’ uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Inhoud Toevoegen aan de Testimonial

Voer de tekst van de getuigenis in het daarvoor bestemde veld in. Dit kan een directe quote zijn van een klant of een samenvatting van hun ervaring. Voeg daarnaast de naam van de klant en eventueel hun functietitel of bedrijfsnaam toe.

Stap 3: Afbeeldingen en Ontwerp

 • Afbeeldingen: Voeg een foto toe van de persoon die de getuigenis geeft. Dit kan de authenticiteit verhogen en de getuigenis persoonlijker maken.
 • Ontwerp: Divi’s Testimonial Module biedt uitgebreide ontwerpmogelijkheden. Pas het lettertype, de kleur en de grootte van de tekst aan. Overweeg ook het gebruik van een aangepaste achtergrondkleur of -afbeelding om de getuigenis te laten opvallen.

Stap 4: Layout en Stijl Aanpassen

 • Lay-out: Kies hoe de elementen binnen de module worden weergegeven. U kunt de afbeelding links, rechts, of boven de tekst plaatsen.
 • Stijl: Pas de stijl van de tekst aan, inclusief de uitlijning en de kleur. U kunt ook de stijl van de citaattegels en de auteurinformatie aanpassen.

Stap 5: Interactiviteit en Animatie

Overweeg het toevoegen van interactieve elementen zoals hover-effecten of animaties om de module dynamischer te maken en de aandacht van de bezoeker te trekken.

Stap 6: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Zorg ervoor dat uw testimonial module er goed uitziet op alle apparaten. Pas de instellingen voor mobiele apparaten aan voor een optimale weergave.

Stap 7: Geavanceerde Opties

Voor meer geavanceerde gebruikers biedt Divi de mogelijkheid om aangepaste CSS toe te passen en specifieke ID’s en klassen te gebruiken voor verdere aanpassing.

Stap 8: Opslaan en Publiceren

Controleer de testimonial module in de voorvertoning om te verzekeren dat alles naar wens functioneert. Sla uw werk op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Testimonial Module van Divi is een krachtige manier om geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen door middel van klantgetuigenissen. Met zijn aanpasbare ontwerp en gebruiksvriendelijke interface, kunt u effectieve en overtuigende testimonials maken die een positieve impact hebben op uw bezoekers.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik meerdere testimonials in één module plaatsen? Antwoord: Ja, u kunt meerdere testimonials toevoegen, maar overweeg het gebruik van meerdere modules of een slider voor een betere organisatie.

Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn testimonials betrouwbaar overkomen? Antwoord: Gebruik echte citaten van klanten en voeg indien mogelijk hun naam, functie en foto toe. Zorg ervoor dat de testimonials authentiek en geloofwaardig zijn.

Door deze richtlijnen te volgen, kunt u de Testimonial Module van Divi gebruiken om overtuigende en visueel aantrekkelijke getuigenissen op uw website te presenteren.

Aan-/Uitknop Module

Inleiding

De Aan-/Uitknop Module van Divi, ook bekend als de Toggle Module, biedt een interactieve manier om informatie op een gecondenseerde wijze te presenteren. Gebruikers kunnen klikken om aanvullende content te zien, wat ideaal is voor FAQ-secties, productbeschrijvingen, of het tonen van diensten. Dit artikel leidt u door het proces van het opzetten en aanpassen van de Aan-/Uitknop Module in Divi.

Stap 1: Implementatie van de Aan-/Uitknop Module

Begin met het inloggen op uw WordPress-dashboard en navigeer naar de pagina waar u de module wilt gebruiken. Activeer de Divi Builder en voeg een nieuwe rij toe aan een sectie. Kies de ‘Aan-/Uitknop Module’ uit de lijst van beschikbare modules.

Stap 2: Basisinstellingen Configureren

In de module-instellingen kunt u de titel van de aan-/uitknop invoeren. Deze titel is wat gebruikers zullen zien voordat ze op de knop klikken. Voeg vervolgens de inhoud toe die getoond wordt wanneer de knop wordt geactiveerd.

Stap 3: Ontwerp en Stijl

 • Tekstinstellingen: Pas het lettertype, de grootte, de kleur en de uitlijning van de titel- en inhoudstekst aan.
 • Achtergrond en Randen: Kies een achtergrondkleur of -afbeelding voor de module en stel de randen en hoeken in.
 • Iconen: Standaard gebruikt Divi een pijlicoon naast de titel. U kunt dit icoon aanpassen of verwijderen.

Stap 4: Interactiviteit

 • Open/Sluit Gedrag: Stel in of de module standaard open of gesloten moet zijn wanneer de pagina wordt geladen.
 • Animatie: Kies uit verschillende animaties voor het openen en sluiten van de content.

Stap 5: Responsiviteit en Mobiele Optimalisatie

Zorg ervoor dat uw aan-/uitknop module goed functioneert op verschillende schermformaten. Divi biedt specifieke instellingen voor mobiele apparaten.

Stap 6: Geavanceerde Opties

Geavanceerde gebruikers kunnen profiteren van extra aanpassingsopties zoals aangepaste CSS, HTML-attributen en meer.

Stap 7: Opslaan en Publiceren

Controleer de module in de voorvertoning om er zeker van te zijn dat deze naar wens functioneert. Sla uw werk op en publiceer of update uw pagina.

Conclusie

De Aan-/Uitknop Module van Divi is een uitstekende tool om informatie op een nette en georganiseerde manier te presenteren. Het is bijzonder nuttig voor het creëren van interactieve FAQ-secties, servicebeschrijvingen, of zelfs voor het weergeven van teamleden of productinformatie.

Veelgestelde Vragen

Vraag: Kan ik meerdere aan-/uitknoppen op dezelfde pagina gebruiken? Antwoord: Ja, u kunt zoveel aan-/uitknop modules plaatsen als u nodig heeft. Overweeg ze te groeperen voor een schone lay-out.

Vraag: Hoe kan ik ervoor zorgen dat de inhoud van mijn aan-/uitknop SEO-vriendelijk is? Antwoord: Zorg ervoor dat uw inhoud relevante trefwoorden bevat en logisch is gestructureerd. Hoewel verborgen inhoud minder gewicht kan hebben in SEO, blijft het belangrijk om kwalitatieve informatie te bieden.

Door deze stappen te volgen, kunt u effectief gebruikmaken van de Aan-/Uitknop Module van Divi om uw website-inhoud op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier te organiseren.

Smart Solutions

Wij bouwen websites & webshops voor iedereen!

In de hedendaagse digitale wereld is een eigen website een essentieel hulpmiddel geworden voor bedrijven in alle sectoren. Of het nu gaat om de detailhandel, de gezondheidszorg, de dienstverlening of de creatieve industrieën, een website biedt een krachtig platform om te communiceren, te inspireren en te verbinden met klanten. Het is de toegangspoort tot een wereldwijd publiek, een etalage die 24/7 open is, en een fundament voor geloofwaardigheid en vertrouwen in een steeds meer online gedreven samenleving.

Bij Diginomad geloven we sterk in transparantie en uw volledige eigendomsrechten. In tegenstelling tot sommige andere aanbieders behoudt u bij ons te allen tijde de volledige eigendom van uw website of webshop. We streven ernaar om u een platform te bieden waarop u controle hebt, van ontwerp tot inhoud. Uw online aanwezigheid is uw bezit, en bij Diginomad ondersteunen we dat met toewijding en respect voor uw eigendomsrechten.

Bouw & Industrie

Aannemers

Schilders

Loodgieters

Elektriciens

Dienstverlening

Advocatenkantoren

Adviesbureaus

Schoonmaakdiensten

Transportbedrijven

Gezondheidszorg en Welzijn

Artsen & klinieken

Psychologen

Wellnesscentra

Kappers

Technologie en IT

Softwareontwikkelaars

Netwerkbeheerders

Data-analysten

Computer diensten

Mode & kleding

Kledingwinkels

Schoenwinkels

Accessoirewinkels

Sportwinkels

Elektronica & Gadgets

Computerwinkels

Smartphone en Gadgetswinkels

Elektronicawinkels

Games- en entertainmentwinkels

Bij Diginomad begrijpen we de unieke uitdagingen van uw bedrijf en bieden we gepersonaliseerde digitale oplossingen die uw online aanwezigheid versterken en uw bedrijf laten groeien.

Vergelijk Diginomad

}

Maandag - Vrijdag

09:00 - 17:00

p

Zaterdag - Zondag

Enkel support

Booking Systeem

In een wereld waar tijd gelijk staat aan geld, is efficiëntie van cruciaal belang voor elk bedrijf. Of u nu een hotel runt, een psychologiepraktijk heeft of een ander soort servicebedrijf leidt, een betrouwbaar booking systeem kan het verschil maken. In dit artikel verkennen we de voordelen en toepassingen van een geavanceerd booking systeem dat ontworpen is om aan de diverse behoeften van verschillende bedrijfstakken te voldoen.

 

© 2024 Diginomad | Design by Diginomad | Alle rechten voorbehouden

× Chat Available from 10:00 to 20:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday