• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

De DigiNomads zijn er voor u!

11/10/2022
share:

Wat is een digital nomad? 

Digital Nomads zijn de thuiswerkers van de 21e eeuw! 

DigiNomads zijn specialisten die hun werk vanaf hun laptop verrichten. En het liefst vanuit een mooie, zelfgekozen locatie, en in hun eigen tijdschema. Sommige DigiNomads reizen met hun laptop de hele wereld over, anderen blijven liever gewoon thuis werken, en hebben thuis hun eigen kantoortje ingericht.     

Het voordeel van werken met diginomads? 

Digital Nomads hebben geen dure kantoorpanden, er is geen woon-werkverkeer, kinderoppas of recht op ziektegeld of pensioen. Dit scheelt enorm in de bedrijfskosten, en daar geniet u als klant van mee!

Hoe vindt u deze online specialisten zonder vaste verblijfplaats?

Bij ons dus! Wij zijn een groep van zelfstandige ondernemers en Digital Nomads die u per opdracht in kunt huren. Vertel ons waar uw behoefte aan heeft, en wij zoeken de beste online specialist voor uw opdracht uit en zetten deze voor u aan het werk. 

Door onze jarenlange ervaring in de IT hebben wij een groot adressenbestand met specialistische collega’s opgebouwd. De een is goed in het ontwerpen van een website, de ander blinkt weer uit in het schrijven van teksten of het ontwerpen van logo’s.  

Wij zitten niet ‘vast’ aan bepaalde medewerkers, maar kunnen voor u de beste specialist kiezen uit een groot aanbod Diginomads om mee samen te werken. 

Wij hebben met alle door ons geselecteerde specialisten een persoonlijke band, zodat wij precies weten wie het best geschikt is voor een bepaalde opdracht. Contacten onderhouden doen we met facetime en chats, en om de zoveel tijd proberen we elkaar ergens op de wereld te ontmoeten. Zo weet u zeker dat u de beste specialist voor uw specifieke opdracht krijgt. Onze kracht is het leveren van maatwerk voor een betaalbare prijs. 

Hoe zit het met de garantie? 

Net zoals altijd draait het allemaal om het maken van goede afspraken. De gemaakte afspraken zullen – net als anders – contractueel worden vastgelegd. Wij streven voor een open, eerlijke communicatie gedurende het hele proces. Dit kan tegenwoordig allemaal prima via de telefoon of via een online videochat conferentie. Zo wordt zowel uw agenda als de onze minder belast en houden we samen meer tijd over voor andere dingen! 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Een website of webshop starten

U kunt Diginomads inhuren voor het ontwerpen, bouwen en beheren van websites en webshops. U vertelt ons uw idee, en wij zoeken voor u de beste freelancer! Samen zorgen we voor een website die precies aansluit bij uw bedrijfsdoel. De teksten worden uiteraard afgestemd op de laatste SEO-ontwikkelingen zodat de zoekmachines uw website ook echt weten te vinden!   

  • Online reclame maken

Wij helpen u bij de online marketing van uw bedrijf op Google, Facebook of LinkedIn. Onze Diginomads zorgen ervoor dat uw advertentie eruit springt en gezien wordt. En omdat wij veel ervaring hebben met het opbouwen en onderhouden van online relaties, begrijpen wij als geen ander wat de klant het liefste ziet! 

  • Grafische ontwerpen  

Of het nou om het opfrissen van een bestaand logo of het bedenken van een nieuw logo gaat, wij zorgen ervoor dat u de juiste man voor de opdracht krijgt. Onze Diginomads putten hun inspiratie uit de door henzelf uitgekozen omgeving en borrelen van de creativiteit. Dit energieke enthousiamse zult u terugzien bij uw nieuwe banners, online folders of nieuwsbrief.

  • Domeinnamen en cloudhosting

Bent u op zoek naar een goede domeinnaam die bij uw bedrijf past? Dan helpen wij u met het registreren en beheren ervan. Ook voor cloudhosting kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw bedrijfsgegevens in een cloud zet, weet u zeker dat u uw gegevens overal en altijd kunt raadplegen. 

Nieuwsgierig wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag en geheel vrijblijvend wat wij voor u kunnen doen!  

Groeten,

Digital nomads

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Antwerp, Belgium
+32 472 130 174
hello@diginomad.be

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?