• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

De DigiNomads: wie zijn wij en wat kunnen wij voor u doen?

11/10/2022
share:

Of je nu op zoek bent naar een copywriter, softwareontwikkelaar, grafisch ontwerper, online marketeer, blogger of coach, wij hebben de beste specialisten voor u klaar staan! En nu voor een nog betere prijs! 

Dat heel veel werkzaamheden online uit te voeren zijn heeft de coronacrisis inmiddels wel bewezen. Ook in onze branche hoef je niet per se ter plaatse aanwezig te zijn. De meeste werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden op een laptop, zolang er maar een goede internetverbinding is. Inmiddels werken wij al jaren samen met DigiNomads, die we dag en nacht mogen bellen voor advies en hulp. En ons aanbod aan rondreizende IT-specialisten groeit nog steeds. 

Daarom gooien wij het roer om: Weg met dat dure kantoor! Ook geen dure specialisten meer op de loonlijst die ook betaald moeten worden wanneer er géén werk is. Vanaf nu maken wij ons sterk voor écht maatwerk! 

Het doel van onze vernieuwde website is om u als klant te laten meeprofiteren van een internationaal team aan professionele DigiNomads. Ons team bestaat uit specialisten die werken vanuit Spanje, Portugal, Kroatië en zelfs Egypte. 

Hoe wij elkaar ontmoeten? Als je als DigiNomad op een nieuwe bestemming bent aangekomen, is het altijd even zoeken naar een goede werkplek. Deze werkplek moet voldoen aan 2 eisen: een goede en stabiele internet verbinding, en je hebt een goede tafel en werkstoel nodig. 

Op heel veel populaire bestemmingen zijn inmiddels speciale co-working spaces opgezet. Dit zijn de perfecte ontmoetingsplaatsen voor digital nomad-collega’s! We delen niet alleen onze passie voor mooie reizen en avontuur met elkaar, maar hebben het natuurlijk ook over ons werk. Zo wordt ons netwerk met DigiNomads steeds groter en blijft onze kennis scherp en actueel.

Wij hebben ervoor gekozen om ons (voorlopig) in Spanje te vestigen. Ons “kantoor” bevind zich momenteel op een prachtige plaats! We hebben collega’s die onder de palmbomen aan de Rode Zee werken, in prachtige kleine Portugese cafeetjes achter hun laptop zitten, en door Thailand aan het reizen zijn. 

Ben jij op zoek naar een geïnspireerde tekstschrijver, een uitgeruste website builder, of een logo-ontwerper met frisse ideeën? Wij weten wel iemand! 

Vind je het leuk om op de hoogte gehouden te worden over de DigiNomads? Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen  op intra-, infra en internet, en de laatste avonturen van onze Nomads!

Groetjes, 

Diginomads

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Antwerp, Belgium
+32 472 130 174
hello@diginomad.be

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?