• image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
  • image_loading
000

Mensen en Cultuur

about
Digi nomad®/22

De Digi Nomads zijn er voor u! Het voordeel van werken met diginomads?

Digital Nomads zijn de thuiswerkers van de 21e eeuw! DigiNomads zijn specialisten die hun werk vanaf hun laptop verrichten. En het liefst vanuit een zelfgekozen, mooie locatie, en in hun eigen tijdschema. Sommige DigiNomads reizen met hun laptop de hele wereld over, anderen blijven liever gewoon thuis werken, en hebben thuis hun eigen kantoortje ingericht.
Digital Nomads hebben geen dure kantoorpanden, er is geen woon-werkverkeer, kinderoppas of recht op ziektegeld of pensioen. Dit scheelt enorm in de bedrijfskosten, en daar geniet u als klant van mee!

the
nomad

Hoe zit het met de garantie?

Net zoals altijd draait het allemaal om het maken van goede afspraken. De gemaakte afspraken zullen – net als anders – contractueel worden vastgelegd. Wij streven voor een open, eerlijke communicatie gedurende het hele proces.
Dit kan tegenwoordig allemaal prima via de telefoon of via een online videochat conferentie. Zo wordt zowel uw agenda als de onze minder belast en houden we samen meer tijd over voor andere dingen!

het team

Door onze jarenlange ervaring als IT-specialist hebben wij een groot adressenbestand met specialistische collega’s opgebouwd. De een is goed in het ontwerpen van een website, de ander is goed in het schrijven van teksten of het ontwerpen van logo's.

Wij hebben met alle door ons geselecteerde specialisten een persoonlijke band, zodat wij precies weten wie het best geschikt is voor een bepaalde opdracht. Contacten onderhouden we met facetime en chats, en om de zoveel tijd proberen we elkaar ergens op de wereld te ontmoeten. Zo weet u zeker dat u de beste specialist voor uw specifieke opdracht krijgt. Onze kracht is het leveren van maatwerk voor een betaalbare prijs.

the
team

lawrence

Lawrence

CEO

Carlos Lima

COO

Necas Ribeiro

Motion Designer

Daniel Galli

Video

Rose Kuipers

Copywriter

Victor Ardi

Graphic Designer

Pedro Pedreño

Art Director

Cristian Tosoni

3D

Mariana C.

Content Manager

Nicolaj

Google Ads

DRAG
icon-screen-enlarge icon-expand-close

Antwerp, Belgium
+32 472 130 174
hello@diginomad.be

Digi Nomad®

Open chat
Hello 👋
Can we help you?